Over Dominique

Hoi! Ik ben Dominique, het gezicht achter By-Do Sieraden. In 2010 had ik nooit kunnen bedenken dat ik nu een webshop met persoonlijke sieraden zou runnen, maar toch is het zo gelopen!

Reizen

Ik reis veel en wilde in 2011 een project in Zuid-Afrika ondersteunen dat ik bezocht had. Er was geld nodig om een container met schoolspullen en medicijnen naar het project te verzenden. Ik zocht een creatieve manier om geld in te zamelen en ben armbanden gaan maken die ik tijdens een weekend in de winkel van een vriendin verkocht. Ik kreeg daar zulke enthousiaste reacties op, dat ik een beetje overrompeld was.

Onderscheidende stijl

Sinds dat weekend ben ik steeds meer sieraden gaan maken en uiteindelijk By-Do Sieraden gestart. Ik ging op zoek naar een eigen, onderscheidende stijl en heb die gevonden in de Curly armbanden en tekstsieraden. Sinds de lancering van die producten heeft mijn bedrijf echt een vlucht genomen, waardoor ik mijn parttime baan in de zorg eind 2013 heb opgezegd.

Met liefde

Wat ik het leuke aan mijn werk vind, is het persoonlijke contact met mensen en de verhalen die ze met mij delen. Van hele blije en gelukkige verhalen tot mooie en verdrietige verhalen. Ik probeer bij elk verhaal een persoonlijk juweeltje te maken waar ik veel tijd en aandacht aan besteed. Alle juweeltjes worden met veel liefde en met de hand gemaakt van natuurlijke materialen.

Ik geniet van het werken in mijn atelier. Dat had ik in 2010 nooit kunnen bedenken!

Lieve groet,

Dominique Varekamp